Over Machinnova

Sinds 2007 is Machinnova werkzaam binnen de ontwikkeling van innovatieve tuinbouwmachines. De naam Machinnova staat dan ook voor innovatieve machines. Door onze jarenlange ervaring in industriële- en tuinbouw automatisering, hebben wij met ons een team een zeer ruim assortiment van hoogwaardige machines kunnen afleveren.

 

Machinnova onderscheidt zich door naast “standaard” tuinbouwmachines ook zeer klant specifieke machines te bouwen. Doordat onze service naar de klanten een van onze succesfactoren zijn, luisteren wij altijd naar de problemen en ideeën van onze klanten. Hierdoor komen we gezamenlijk tot een ideale innovatie oplossing.

 

Machinnova is gespecialiseerd in het automatiseren van handelingsapplicaties binnen de glastuinbouw: denk hierbij aan dozen, grondpluggen, kokosblokken, kragen, potten, rolcontainers, steenwolblokken en zaaien.

 

Doordat onze producten en diensten bijdragen tot een hoger rendement binnen uw onderneming, is een samenwerking met Machinnova de beste optie voor de aanschaf van een innovatieve machine.

Tevens bieden wij zowel Stand-Alone machines als totaalconcepten aan waarbij wij sinds 2009 zeer succesvol opereren met onze unieke “Machinnova Totaal Ontzorg concept”.

 

Bij dit zeer succesvolle totaal ontzorg concept levert Machinnova u:

  1. De machine, automatiseringslijn
  2. Onze zeer gewaardeerde klantenservice en onderhoud
  3. Opgeleid en gecertificeerd personeel

 

De kosten worden bij dit concept na wederzijds overleg samen met de klant bepaald en vastgelegd. Nadat de werkzaamheden hebben plaatsgevonden worden de verrichte handelingen of bewerkte producten per eenheid achteraf in rekening gebracht.

Uw voordelen zijn:

  • Geen investeringen of leaseconstructies welke noodzakelijk zijn voor de aanschaf van nieuwe machines.
  • Geen onvoorziene kostenposten voor reparatie of onderhoudswerkzaamheden
  • Geen productiestilstand vanwege personeel absentie
  • De productiekosten zijn voor een bepaalde vaste periode bekend.

 

Nieuw in ons assortiment zijn de innovatieve machines voor de selecteerlijnen van planten.

Met deze nieuwe machines hebben wij onze kennis en werkzaamheden verbreed waardoor wij u op nog meer fronten kunnen helpen.

 

Wanneer u interesse heeft in een innovatieve tuinbouwmachine met uitstekende service of informatie wilt opvragen, schroom dan niet om contact met ons te nemen. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden binnen uw bedrijf.